Børnekirke

Der er børnekirke hver søndag under gudstjenesten.

Børn er en vigtig del af kirken. Vi mener at det er vigtigt at børn får et solidt grundlag for deres liv og her er undervisningen i den kristen tro og bibelens beretninger en væsentlig del. Vi ønsker at de skal møde voksne kristne i alle aldre og få del i de erfaringer og det liv som de har levet.

Vi mener også at kirken har til opgave at hjælpe familierne med at give troen videre til børnene.

Ønsker du at dine børn skal være med i et fællesskab af andre kristne børn, at de skal møde bibelens beretninger på en levende og personlig måde, som relaterer til børnenes liv, så er Børnekirken åben hver søndag under gudstjenesten som starter kl. 10.00 (se kalender for sted). Børnemedarbejderne samler børnene i starten af gudstjenesten og går med dem i samlet flok til børnelokalerne.

Kommende begivenheder

DatoTitelSted

Der er ingen begivenheder i den nærmeste fremtid.