Gå til indhold
Brunchgudstjeneste

Brunchgudstjeneste

Vi holder brunchgudstjeneste søndage kl. 11.00

Når vi mødes om søndagen er fællesskabet med hinanden og Guds nærvær noget af det allervigtigste for os. Derfor bruger vi en del tid på to ting: At spise sammen og at lovsynge Gud sammen.

Gudstjenesten er et mødested mellem Gud og os, hvor vi kan opleve hans kærlighed, fred og glæde. Det kan fx ske i samtalerne med hinanden, mens vi spiser brunch, i en prædiken, i nadveren, i troshistorierne, eller gennem sang. Sangen og musikken i kirken kan du læse en nærmere beskrivelse af her

Vores gudstjenester er som regel interaktive, så der kan være både dialog, refleksion, samtale, fælles bøn eller Q&A i forlængelse af prædikenen.

Med undtagelse af den sidste søndag i måneden, hvor vi har Connect, er der brunchgudstjeneste de øvrige søndage.

Se kirkens kalender for tema og hvem der taler her

Børnekirke
Under gudstjenesterne er der også et særskilt program for børn, når vi er færdige med at spise. I børnekirken bliver der hygget, leget og fortalt om Gud på sjove og spændende måder i børnehøjde.

Hold dig informeret om de enkelte aktiviteter via vores nyhedsmail eller på Facebook

Kontaktpersoner

Lone Jessen
Præst

lone@lyngbyfrikirke.dk
+45 45 87 86 85
Læs mere

Lone er kirkens præst, er gift og har 3 voksne børn og 2 børnebørn. Træffetid mandag-torsdag 10-15. Fridag fredag.

Jens W. Skov

jens@lyngbyfrikirke.dk
+45 23 25 40 77
jensskov
LinkedIn
Twitter
Facebook
Google+
Læs mere

Jens er uddannet civilingeniør arbejder til daglig om selvstændig konsulent indenfor IT og AV. Hans store fritidsinteresse er musik, lyd og akustik og han har været involveret lovsang i mange forskellige sammenhænge. Jens er gift med Bente og far til Christian og Simon. Jeg er leder af foreningen Familier På Vej og brænder for at se ægteskaber og familier bliver styrket.

Kommende begivenheder

DatoTitelSted

Der er ingen begivenheder i den nærmeste fremtid.