Elsk hinanden

Johs. 13, 34:  ”Et nyt bud giver jeg jer: I skal elske hinanden. Som jeg har elsket jer, skal også I elske hinanden."

Jesus gav disciplene dette korte bud lige før sin død. Elsk hinanden – dvs. elsk din menighed. Jesus spørger ikke, om vi har lyst, om det er svært eller for meget forlangt. Han beder os ganske enkelt om at elske hinanden – på samme måde, som Jesus elsker os.

Det indebærer villighed til at ofre sig og at sætte viljen ind på det. Det er en livsstil!

Når vi vælger at elske, tager vi et stærkt valg. Det er sværere at handle ud fra kærlighed end ud fra vrede, ligegyldighed eller bitterhed. Enheden i kærlighed har en enorm styrke og rigdom. Når vi er forbundet med Guds kærlighed og kraft, og samtidig som menighed er ét i Ham, så vil intet være umuligt. Amen!

Med kærlig hilsen

Lone Jessen

Jens er uddannet civilingeniør arbejder til daglig om selvstændig konsulent indenfor IT og AV. Hans store fritidsinteresse er musik, lyd og akustik og han har været involveret lovsang i mange forskellige sammenhænge. Jens er gift med Bente og far til Christian og Simon. Jeg er leder af foreningen Familier På Vej og brænder for at se ægteskaber og familier bliver styrket.