Gå til indhold
En gammel historie, der fik nyt liv

En gammel historie, der fik nyt liv

Jeg indrømmer det. Jeg har lyttet til julemusik siden 1. december. Jeg er gået stille med dørene, for det er jo alt for tidligt.

 

Men alt imens jeg har lyttet til min private spilleliste med julemusik, som udelukkende handler om det under, der skete, da Jesus blev født, er der sket noget uventet.

Jeg har til tider følt, at julesalmernes tekster ikke gjorde indtryk på mig mere. Måske fordi, de er sunget så meget, at jeg overhører det fantastiske budskab. I år opdagede jeg, at der findes rigtig mange nye sange med samme budskab, men nyskrevet og ukendt for mig. Det er dem, jeg har lyttet til, og de har gjort stort indtryk på mig.

Den samme fortælling i ny indpakning – om Gud, der sendte sin søn, Jesus, til jorden – blev igen levende og overvældende stor for mig. Med Jesu fødsel kom Guds rige til jorden! Tænk, hvilket fantastisk under! Kærligheden blev født og en helt ny tid for mennesker begyndte. Jesu fødsel er historien om Guds ufattelige kærlighed til os. Jesus kom med frihed, kærlighed og frelse til os alle. Han kom ikke med frygt men med fred.

Frygt ikke! Jeg forkynder jer en stor glæde! I dag er der født jer en frelser. Han er Kristus, Herren.”

Når jeg lytter til sangteksterne, bliver jeg fyldt af en glæde og taknemmelig, og jeg må bare sige tak Jesus, fordi du blev menneske og greb mirakuløst ind i vores verden og vores liv.

Jeg deler englens glæde og begejstring, da han sagde til hyrderne: ”Frygt ikke! Jeg forkynder jer en stor glæde! I dag er der født jer en frelser. Han er Kristus, Herren.”

Glædelig december
Lone Jessen

Jens W. Skov

jens@lyngbyfrikirke.dk
+45 23 25 40 77
Kgs. Lyngby
jensskov
LinkedIn
Twitter
Facebook
Google+
Læs mere

Jens er uddannet civilingeniør arbejder til daglig om selvstændig konsulent indenfor IT og AV. Hans store fritidsinteresse er musik, lyd og akustik og han har været involveret lovsang i mange forskellige sammenhænge. Jens er gift med Bente og far til Christian og Simon. Han er leder af foreningen Familier På Vej og brænder for at se ægteskaber og familier bliver styrket. Jens er en del af den daglige ledelse i Lyngby Frikirke og sidder i lederrådet for Københavns Frikirke