Jeg tror på motion!

Jeg tror på motion!

Jeg tror på motion. Det er godt for både det fysiske og psykiske helbred. Jeg ved også ret meget om motion. Jeg har en veninde, der er personlig træner, og hun har lært mig en del. Jeg kan også bidrage til emnet i samtaler, for jeg ved jo som sagt noget om det. Så ja, jeg ved, hvad der er sundt for min krop, og jeg tror på motion.

Jens Skov,  

Men jeg dyrker ikke motion. I hvert fald ikke ret meget. Så al min viden og tro på motion forandrer ikke noget. Den hjælper ikke min krop, og jeg får det ikke bedre. Jeg bliver ikke sundere af det eller i bedre form, for jeg udøver det ikke. Jeg har ikke ”omvendt” mig og gjort motion til en del af mit liv, og jeg har ikke ladet det få indflydelse på mine handlinger.

På samme måde er det med min tro på Gud. Vi kan forholde os til Gud intellektuelt og filosofisk, men hvis vi ikke samtidig lader ham påvirke vores liv, hvis vi ikke samtidig søger den personlige Gud, så forbliver vi tilskuere og observatører. Så gør vores tro ingen forskel.

Guds ånd giver liv, og Guds ånd kan ikke argumenteres og forklares. Det er ikke gennem intellektet, vi oplever Guds kraft og forvandling. Hvordan kan vi forandre verden, hvordan kan vi selv opleve den indre forvandling og frihed, hvis vi kun forholder os teoretisk til Gud?

Hvis vi vil lære Gud at kende og erfare hans frihed, kærlighed, styrke og kraft, som kan gøre mirakuløse ting i vores liv, må vi ”omvende” os helhjertet. Så må vi lade ham få indflydelse på alt i vores liv og lade os forvandle af ham.

Rom. 12, 2:”Lad i stedet Guds ånd forvandle jeres tanker og vaner, så I kan glæde ham ved at leve efter hans vilje som gode og modne kristne

Vi bliver nødt til at motionere og træne vores åndelige muskler. Ikke kun tro og snakke om det, men gøre det, leve det. Leve det nye liv, vi har fået – i Kristus.

Kærlig hilsen
Lone Jessen

URL: http://lyngbyfrikirke.dk/blog/jeg-tror-paa-motion/