På grund af eller på trods af?

Livet byder på mange forskellige sæsoner, lige som årets gang prydes af årstiderne.

Kulde afløser varme, mørke følger efter lyset og tørke efter frugtbarhed. Og har man levet længe nok, ved man at bøtten vender igen, det bliver forår og vi er blevet nogle rynker rigere, måske også smilerynker?

Vores liv, relationer og fællesskaber er også tit præget af omskiftelighed og omveje men i alle omstændigheder har Gud lovet os sin trofasthed. Ikke kun som en hjælp til at overleve tørken eller kulden, men også med hans nærvær der vil fylde disse perioder med nåde – en gåde, som overstiger alt det, vi kan forstå.

Med Gud bliver livet tit vendt på hovedet. I stormen oplever vi hans fred stærkest, i vores svaghed udfoldes hans kraft, ikke som en trøstepræmie, men som en hemmelighed.

Må vi få lov at tage imod novembers svage solskinslys, som kom det fra julis stærke stråler, livgivende og velgørende, i vores liv, relationer og kirkefællesskab.
(Corinne)

Jens er uddannet civilingeniør arbejder til daglig om selvstændig konsulent indenfor IT og AV. Hans store fritidsinteresse er musik, lyd og akustik og han har været involveret lovsang i mange forskellige sammenhænge. Jens er gift med Bente og far til Christian og Simon. Jeg er leder af foreningen Familier På Vej og brænder for at se ægteskaber og familier bliver styrket.