Connect-grupper

Connect-grupperne mødes den sidste søndag i hver måned: 25. februar, 25. marts, 29. april, 27. maj og 24. juni 2018.

Alle er velkommne, også selvom man ikke har fast tilknytning til Lyngby Frikirke.

Tilmeld dig en af grupperne ved at skrive til kontaktpersonen, som du kan finde under de enkelte grupper. (Du tilmelder dig kun en enkelt søndag ad gangen).

Har du brug for hjælp til transport, så giv besked ved tilmelding, så forsøger vi at hjælpe.

1. Læs og forstå bibelen

Første gang tager vi udgangspunkt i den apostolske trosbekendelse, som vi deler med Folkekirken. De kommende søndage udforsker vi også andre bibelske emner.

Mødested: Kim Grenov, Høje Gladsaxe 43 st. Th., Søborg kl. 10.00
Kontaktperson og tilmelding: Kim Grenov – kim.grenov@gmail.com

2. Pilgrimsvandring

Vi går rundt om Lyngby Sø og slutter i Folkeparken. Undervejs er der stationer med fx bøn, salmesang, oplæg til refleksion mm. Pilgrimsvandring er fordybelse og meditation, mens vi går.

Mødested: Havnehytten ved Lyngby sø kl. 10.00 (Parkering på Rustenborgvej)
Kontaktperson: Corinne Skov-Martinet corinne@apkl.dk – tilmelding ikke nødvendig

3. Troshistorier og fællessang

Vi beder sammen og synger fra Evangeliesangbogen.
Vi deler den gode historie, troshistorie og vidnesbyrd om, hvad vi har oplevet med Gud. En kop kaffe bliver der også plads til.

Mødested: Huset ved kirken kl. 10.00
Kontaktperson og tilmelding: Kirsten Andersen kirsten@lyngbyfrikirke.dk

4. Connect for de unge

Vi hænger ud sammen, deler liv, vender trosspørgsmål. Måske spiser vi også sammen eller tager ud i det blå. Vi aftaler fra gang til gang, hvad vi skal lave næste måned.

Mødested: Esther og Mark, Møllemoseparken 110, Allerød kl. 11.00
Kontaktperson og tilmelding: Karoline Jessen karoline@lyngbyfrikirke.dk

5. Gud i hverdagen

Vi hygger over kaffen og samtaler om Gud og livet. Her er der mulighed for at stille de spørgsmål, som du ikke får stillet andre steder. Vi beder også for hinanden efter behov.

Mødested: Lone og Poul, Carl Zahlmannsvej 6, Hillerød kl. 14.00 – 16.00
Kontaktperson og tilmelding: Lone Jessen lone@lyngbyfrikirke.dk