Aften med Ken Needham

Onsdag d. 9 oktober kl. 19.00 inviterer vi til en aften i Lyngby Frikirke med den engelske bibelunderviser Ken Needham.

Han er kendt af mange, som en vis og humoristisk underviser med dyb forståelse af bibelen.

Som helt ung teenager bekendte Ken Needham sig som ateist og søgte logiske forklaringer på livets eksistentielle spørgsmål. Men efter at have læst i Det nye Testamente blev han en overbevist og brændende kristen. Han har stiftet bevægelsen Trans-Mission og har rejst rundt og undervist i kirker og på teologiske fakulteter og bibelskoler i mere end 70 lande.

I mange år har Ken Needham besøgt kirker i Danmark og har et godt kendskab til og en god indføling i dansk kultur og tænkemåde. Selv om han har rundet de 80 år, er han kendt og afholdt af såvel unge som ældre for sin meget Jesus-centrerede forkyndelse, der vækker til helhjertet handling og kristen efterfølgelse.

Deltagelse er gratis for alle, og det er muligt at få oversættelse til dansk efter behov.

Oplysninger

• Dato: