Gå til indhold
Bed og byg

Sommermøder hvor vi opbygger kirken gennem både bøn og praktisk arbejde.

Sommeren står foran os. I år kommer vi til at forsætte vores fokus på bøn, hen over sommeren. Vi samles alle søndage – undtagen d. 7/7 – til et bønnemøde kl 10.00.
Herefter vil vi bruge noget tid på at ordne nogle af de praktiske ting, som trænger til at blive ordnet. Det kan fx. være bortskaffelse af affald, havearbejde, malerarbejde etc. Der kommer til at være forskelligt fokus den enkelte søndag og der vil altid være noget at lave for alle.
Kan du ikke hjælpe med det praktiske, så kom alligevel og vær med til bøn.For at kunne planlægge dagene, så vil vi gerne vide hvilke søndage du kan hjælpe til efter bøn.. Det betyder ikke at I ikke må komme uden tilmelding, men det er en hjælp for os, hvis vi ved hvor mange der kan hjælpe til.Der vil blive sørget for mad og drikke undervejs.
TILMELD HER

Kontaktpersoner

Bente Skov

bente@jsconsult.dk
+45 40 68 40 78
Facebook
Læs mere

Bente er uddannet lærer.
Hun har arbejdet med børn igennem mange år i forbindelse med Royal Rangers /spejderarbejde, børnekirke og børneklubber samt som medarbejder i organisationen Børn og Tro. Bente er glad for naturen og har nogle gode dukke-venner. Bente er en del af den daglige ledelse i Lyngby Frikirke

Helena Bagnall

Læs mere

Helena at mor til to skønne og drenge og gift med Joel.

Hun er fuld af gode ideer og bruger meget sin energi og kreativitet i kirken. Både i Lyngby og i kirken på Frederiksberg. Helena er bl.a. ansvarlig for eventkoordinering og kommunikation