Fra misbruger til kristen biker og musiker.

Søndag den 6. november kl. 15.00 holder Lyngby Frikirke cafemøde med Johannes Ørsøe, som er biker, musiker og kristen. Han fortæller sin historie om, hvordan Gud hjalp ham ud af misbrug og alkoholproblemer og satte en ny kurs i hans liv. Det nyvundne liv bruger Johannes Ørsøe til at fortælle om sin tro i det danske bikermiljø og i fængsler.

Ny motorcykelklub
Johannes er lige nu med til at grundlægge sin egen MC – klub.
”Vi starter en ny motorcykelklub under Apostolsk Kirke i Hillerød. Det bliver så vildt. Vi kommer til at hedde Arvingerne – MC”, fortæller Johannes begejstret.

Johannes Ørsøe tager sin guitar med til cafemødet, så fortælling bliver krydret med musik.

Lone Jessen
Præst

lone@lyngbyfrikirke.dk

Lone er kirkens præst, er gift og har 3 voksne børn og 2 børnebørn. Træffetid mandag-torsdag 10-15. Fridag fredag.

Oplysninger