Gå til indhold
Forårsarbejdsdag

Lørdag d. 23/3 kl. 9.00 samles vi for, i fællesskab at klare nogle af de praktiske opgaver i og omkring kirken.
Vi starter med rundstykker og fordeler så opgaverne.

For at have en idé om hvilke ressourcer der er til stede, så vil vi gerne have din tilmelding og vide hvad du helst vil arbejde med. Så prøver vi at tilrettelægge opgaverne efter det.

Tilmelding her

Kontaktpersoner

Jens W. Skov

jens@lyngbyfrikirke.dk
+45 23 25 40 77
jensskov
LinkedIn
Twitter
Facebook
Google+
Læs mere

Jens er uddannet civilingeniør arbejder til daglig om selvstændig konsulent indenfor IT og AV. Hans store fritidsinteresse er musik, lyd og akustik og han har været involveret lovsang i mange forskellige sammenhænge. Jens er gift med Bente og far til Christian og Simon. Jeg er leder af foreningen Familier På Vej og brænder for at se ægteskaber og familier bliver styrket.

Joel Bagnall

Facebook
Læs mere

Joel bor i Lyngby sammen med sin smukke kone, Helena og de to sønner Mattias og Elliot. De har opbygger og leder organisationen "Lift Leaders".

Joels hjerte er at simpelthen se mennesker aktiveret i det som Gud har lagt i deres liv.

Han har tidligere ledt et ungdomsarbejde i staten Queensland. Undervej hertil har han både være skolepræst og været med til at udvikle et multi-site ungdomsarbejde og en missionerende bevægelse ud over staten, hvor man har set tusindvis af omvendelser til Kristus.

Efter at have været "troet på og opdraget" af ledere selv har Joel en passion for at se, at ​​unge og lovende ledere vokse og påvirke verden gennem "den lokale kirke", især i Europa.

En lidenskabelig kommunikator med en stærk profetisk kant
Kendetegnende for Joels tjeneste er et ægte og autentisk ønske om at se Guds kraft ændre og forme folks liv. Ved hjælp af humor og en let nærvær bringer Joel klare og trosfyldte indsigter fra Guds ord. Han er overbevist om, at folk ikke bare ændrer sig gennem en god prædiken, men ved at møde Guds tilstedeværelse.

Oplysninger