Gå til indhold
Game Night

Join us as for SOCIAL GAME NIGHTS

We bring out the good old board games, put on some music, and serve some refreshing drinks and snacks.
GAME NIGHT is for young adults who want to make connections and make friendships, as well of the opportunity get connected to a local church.

Join our Game Night Community on Facebook

We meet one Friday a month at 7pm (19:00)

Address: Lyngby Frikirke, Toftebæksvej 13, 2800 Kgs. Lyngby

This is a free event and open to all who are interested.

In case of prolonged lock down, keep an eye out for announcement of alternative game night activities on the Facebook group

Kontaktpersoner

Joel Bagnall

Facebook
Læs mere

Joel bor i Lyngby sammen med sin kone, Helena og de to sønner Mattias og Elliot.

Han af en del af tjenesteteamet i Københavns Frikirke og lokationspræst for Lyngby.

Joels hjerte er at simpelthen se mennesker aktiveret i det som Gud har lagt i deres liv.

Han har tidligere ledt et ungdomsarbejde i staten Queensland. Undervej hertil har han både være skolepræst og været med til at udvikle et multi-site ungdomsarbejde og en missionerende bevægelse ud over staten, hvor man har set tusindvis af omvendelser til Kristus.

Efter at have været "troet på og opdraget" af ledere selv har Joel en passion for at se, at ​​unge og lovende ledere vokse og påvirke verden gennem "den lokale kirke", især i Europa.

Kendetegnende for Joels tjeneste er et ægte og autentisk ønske om at se Guds kraft ændre og forme folks liv. Ved hjælp af humor og en let nærvær bringer Joel klare og trosfyldte indsigter fra Guds ord. Han er overbevist om, at folk ikke bare ændrer sig gennem en god prædiken, men ved at møde Guds tilstedeværelse.

Helena Bagnall

Læs mere

Helena at mor til to skønne og drenge og gift med Joel.

Hun er fuld af gode ideer og bruger meget sin energi og kreativitet i kirken. Både i Lyngby og i kirken på Frederiksberg. Helena er bl.a. ansvarlig for eventkoordinering og kommunikation