Gospel-workshop v/ Dorte Kirchheiner

Kom i godt humør og syng julen ind med gospelworkshop i Lyngby Frikirke.

Du kommer til at synge glad julegospel og får lov til at give glæden videre. Sang, livsglæde og fællesskab er nøgleordene denne dag! Workshoppen afsluttes med koncert om søndagen, hvor vi deltager i Lyngby Frikirkes gudstjeneste.

Alle, som har lyst til at synge, kan deltage. Der er ingen krav til alder, køn eller sangerfaring.

Tilmelding nederst på siden. Tilmeldingsfrist: 25. nov.

Program:

Lørdag kl. 10 – 17:

Workshop med opvarmning af stemme og gospelsang hele af dagen!

Frokostpause kl. 13.00 (Medbring selv mad)

Der serveres kaffe/te/vand og frugt/snacks.

Søndag kl. 9 – 13:

Øvelse og koncert i forbindelse med gospelgudstjeneste.

Der serveres en let brunch kl. 11.00

Pris: 120,-

Betales ved tilmelding senest 25. nov. på MobilePay 26209410 eller kontooverførsel (4001 – 4791850649)

Jeg glæder mig til at se dig!

Dorte Kirchheiner

Dorte Kirchheiner
Korleder

dortekirchheiner@gmail.com

Dorte er en udtryksfuld og livsglad sjæl, som har svært ved at stå stille når trommerne begynder at spille. Hun har gennem flere år været en del af et kirkekor, samt Sankt Annæs Gymnasiekor, da hun gik der, som både var rytmiske og klassiske sange. Men hun har i 6 år brugt sine musiske talenter i Lyngby Frikirke, hvor hun specielt har været involveret i musikken om søndagen, samt i ungdomsarbejdet i kirken, og har været med-leder af to af kirkens julekoncerter. Det bliver hun fortsat ved med at være, men nu har hun taget sin indre passion op for gospelmusikken og den frie udtryksform den har. Samtidig læser hun “Spansk, Sprog og Kultur” på Københavns Universitet.

Oplysninger

Tilmelding for Gospel-workshop v/ Dorte Kirchheiner