Gå til indhold
Helbreder Gud mennesker i dag?

Kom selv og oplev at Gud også i dag ønsker at møde mennesker i deres helt konkrete behov.

Lyngby Frikirke kan sammen med LiftLeaders invitere til en spændende aften med en prædikant Joel Ramsey og sanger Jason Tarau, som har noget helt specielt på hjertet.

Joel Ramsey er på en miniturne i Danmark og afslutter denne med et møde i Lyngby Frikirke. Joel rejser verden rundt og fortæller evangeliet og oplever at Gud rører ved mennesker i form af helbredelser og andre mirakler.

Kom og vær med til en aften, hvor du inviteres til at høre et gammel budskab fortalt på en levende og nærværende måde.

Mødet er åbent for alle og der er fri entré.

Du kan se andre arragementer i forbindelse med Joels besøg i Danmark her

Kontaktpersoner

Joel Ramsey

Læs mere

Efter at have arbejdet 11 år i Citipointe Church i Brisbane i Australien, rejser Joel Ramsey nu verden rundt og oplever mirakler, helberedelser og mennesker som kommer til tro.
Han er grundlægger og direktør for Awaken Africa (awakenafrica.com), som har til formål at række ud til mennesker overalt på det afrikanske kontinent. Han har desuden et stort hjerte for at sprede evangeliet i Europa og har for nyligt været en del af ” the Holy Spirit Night Tour”, hvor 25.000 deltog i løbet af 10 dage. Han er gift med Savannah, sammen har de datteren Avila Rose.

Se mere her

Jason Tarau

Læs mere

Jason er leder og grundlægger af The River Wild Collective, et fællesskab af kristne artister der, med base i Brisbane i Australien, ønsker at udgive musik inspireret af Gud.
”Vores hjerte brænder for at tjene kristne gennem lovsang, og dermed bane vejen for en vækkelse blandt Guds børn over hele verden. Det er i hans nærvær at helligånden åbner hjerter hos troende og ikke-troende. Vores længsel er at være medvirkende til denne atmosfære gennem utilsløret og ærlig lovsang.”

Lyt til hans musik her

 

Oplysninger