Gå til indhold
Brunchgudstjeneste v/Bitten Høgh

Kontaktpersoner

Bitten Høgh

Blog
Læs mere

Bitten Høgh kom til Yunnanprovinsen i Kina i 1994. I starten underviste hun i MBA (master of business administration) kurser på et lokalt universitet og i 1996 grundlagde hun virksomheden ”Danyun Business Affairs Consulting Company”. Fundamentet for virksomheden var forretningsmæssig konsultentvirksomhed. I 1999 blev håndarbejdsprojektet”
Threads of Yunnan” (tråde fra Yunnan) startet og i 2001 blev ”Threads of Yunnan” medlem af organisationen WFTO (World Fair Trade Organization).Erfaring og forståelse af principperne bag FairTrade ændrede langsomt fokus for virksomheden og i 2009 ændrede virksomheden navn til Danyun Fair Trade Development Company”. I 2005 modtog Bitten Høgh en pris som
”Excellent Business Woman” fra det kinesiske handelskammer.

Jens W. Skov

jens@lyngbyfrikirke.dk
+45 23 25 40 77
jensskov
LinkedIn
Twitter
Facebook
Google+
Læs mere

Jens er uddannet civilingeniør arbejder til daglig om selvstændig konsulent indenfor IT og AV. Hans store fritidsinteresse er musik, lyd og akustik og han har været involveret lovsang i mange forskellige sammenhænge. Jens er gift med Bente og far til Christian og Simon. Jeg er leder af foreningen Familier På Vej og brænder for at se ægteskaber og familier bliver styrket.

Oplysninger