Gå til indhold

Kommunikation

Nyhedsmail, hjemmeside, facebookside eller facebookgruppe... hvad er nu lige forskellen?

Hjemmesiden (http://lyngbyfrikirke.dk) er vores officielle ansigt udadtil. Her præsenteres alle arrangementer som ikke er decideret interne og der er en generel præsentation af kirken, hvem vi støtter, hvor man finder os etc.

Nyhedsmailen er den primære kanal til intern kommunikation. Her vil du ofte kunne møde nogle tanker bag den kommende gudstjeneste eller andet aktuelt. Alle kan tilmelde sig nyhedsmailen via hjemmesiden (nederst på forsiden), men det er typisk personer med fast tilknytning til kirken, som gør det.

Facebooksiden (https://www.facebook.com/ApostolskKirkeLyngby) er ligesom hjemmesiden en åben platform. Alle kan finde den og “like” siden og de vil så på deres væg kunne se de opslag der kommer her. Facebooksiden er ret godt besøgt. Der kommer løbende nye likes til og nogle af disse siver væk igen. Der er pt. ca 300 brugere og det stiger stille og roligt.
Siden bruges til at promovere arrangementer og til åbne annonceringer.
Alt hvad der skrives på sidens væg er offentligt tilgængeligt for alle på Facebook.

Facebookgruppen er i modsætning til siden en lukket gruppe. Alle kan finde gruppen og søge om at blive medlem, men alle skal godkendes af en administrator. Du kan anmode om medlemskab her