Gå til indhold

Ledelse

Lyngby Frikirke er en del af Københavns Frikirkes tre lokationer. Lokalt ledes menigheden af en daglig ledelse bestående af:

Joel Bagnall

Facebook
Læs mere

Joel bor i Lyngby sammen med sin kone, Helena og de to sønner Mattias og Elliot.

Han af en del af tjenesteteamet i Københavns Frikirke og lokationspræst for Lyngby.

Joels hjerte er at simpelthen se mennesker aktiveret i det som Gud har lagt i deres liv.

Han har tidligere ledt et ungdomsarbejde i staten Queensland. Undervej hertil har han både være skolepræst og været med til at udvikle et multi-site ungdomsarbejde og en missionerende bevægelse ud over staten, hvor man har set tusindvis af omvendelser til Kristus.

Efter at have været "troet på og opdraget" af ledere selv har Joel en passion for at se, at ​​unge og lovende ledere vokse og påvirke verden gennem "den lokale kirke", især i Europa.

Kendetegnende for Joels tjeneste er et ægte og autentisk ønske om at se Guds kraft ændre og forme folks liv. Ved hjælp af humor og en let nærvær bringer Joel klare og trosfyldte indsigter fra Guds ord. Han er overbevist om, at folk ikke bare ændrer sig gennem en god prædiken, men ved at møde Guds tilstedeværelse.

Helena Bagnall

Læs mere

Helena at mor til to skønne og drenge og gift med Joel.

Hun er fuld af gode ideer og bruger meget sin energi og kreativitet i kirken. Både i Lyngby og i kirken på Frederiksberg. Helena er bl.a. ansvarlig for eventkoordinering og kommunikation

Jens W. Skov

jens@lyngbyfrikirke.dk
+45 23 25 40 77
Kgs. Lyngby
jensskov
LinkedIn
Twitter
Facebook
Google+
Læs mere

Jens er uddannet civilingeniør arbejder til daglig om selvstændig konsulent indenfor IT og AV. Hans store fritidsinteresse er musik, lyd og akustik og han har været involveret lovsang i mange forskellige sammenhænge. Jens er gift med Bente og far til Christian og Simon. Han er leder af foreningen Familier På Vej og brænder for at se ægteskaber og familier bliver styrket. Jens er en del af den daglige ledelse i Lyngby Frikirke og sidder i lederrådet for Københavns Frikirke

Bente Skov

bente@jsconsult.dk
+45 40 68 40 78
Facebook
Læs mere

Bente er uddannet lærer.
Hun har arbejdet med børn igennem mange år i forbindelse med Royal Rangers /spejderarbejde, børnekirke og børneklubber samt som medarbejder i organisationen Børn og Tro. Bente er glad for naturen og har nogle gode dukke-venner. Bente er en del af den daglige ledelse i Lyngby Frikirke

Under ledelse og supervision af:

Jacob Viftrup
Præst, Københavns Frikirke

jv@kbhfrikirke.dk
Valby
Danmark
Læs mere

Jacob er leder af Apostolsk Kirke i Danmark.

Ud over at være leder i kirkens netværk er Jacob ledende præst i Københavns Frikirke på Filippavej 3, gift med Jeanett og far til fire.