Hvor er vi?

Her finder du kontaktoplysninger og information om parkering i området.

Lyngby Frikirke, Toftebæksvej 13, 2800 Kongens Lyngby. Telefon +45 4587 8685.

Præst Lone Jessen har træffetid mandag-torsdag kl. 10-15.

Der er gudstjeneste hver søndag kl. 10.00.

De fleste af vores gudstjenester afholdes på musikskolen på Ny Lyngbygaard, Toftebæksvej 17, 2800 Kgs. Lyngby (100m fra Lyngby Frikirkes bygninger).

De søndage vi ikke kan være på musikskolen pga. skoleferierne, mødes vi på Toftebæksvej 13. Der er frokost efter hver gudstjeneste.

Parkering

Der er flere parkeringsmuligheder i området, bl.a. bag Lyngby Storcenter (indkørsel fra Toftebæksvej/Kanalvej) og der er enkelte p-pladser på Toftebæksvej 13. Men bemærk at der er parkering forbudt på vejen foran kirken. Hold generelt godt øje med informationerne på p-skiltene.

I parkeringskælderen under Lyngby Storcenter kan der parkeres gratis om søndagen.

Se endvidere kommunens side over parkering i Lyngby bymidte

Bus eller tog

Hvis du ønsker at komme til Lyngby Frikirke med offentlig transport, kan du finde den bedste forbindelse på rejseplanen.dk Vi bor 800 m fra Lyngby st. og lige ved siden af Lyngby Lokal st.

Skriv til os