Hanne Vinsten, vores musikmissionær, sendes til nationen

Vi vil gerne være en menighed, som ikke kun har fokus på os selv, men som rækker ud og er med til at give mennesker mulighed for at høre og modtage evangeliet om Jesus. Vi ser og anerkender, at Hanne Vinsten har et kald fra Gud til at tjene ikke kun lokalt, men også nationalt. Med hendes sange er hun kaldet til at sprede lys i mørket og pege hen på Jesus for alle, som har brug for det.

Som Hannes hjemmemenighed ønsker vi at være med til at velsigne, støtte og løfte hendes tjeneste som musikmissionær. For at kunne vokse i opgaven har vi valgt at støtte Hanne økonomisk, svarende til 1 dags løn om ugen. Formålet er at frigøre tid, som hun kan bruge på tjenesten som musikmissionær. I forvejen giver hun selv 1 dag om ugen – og Lyngby Frikirke giver så yderligere 1 dag.

Hanne har sin gang i fri- og folkekirker, missionsorganisationer, på plejehjem, hospitaler og caféer.

Apostolsk Kirkes netværk anerkender allerede Hanne Vinstens kald, som er åbenlyst for mange, og vi ser det som en ære at støtte denne vigtige missionale tjeneste i vores land.

Med kærlig hilsen
Lederteamet