Gå til indhold

Svend Løbner

Jeg voksede op i Tanzania, blev grafiker i Svendborg, studerede teologi i USA, blev præst og uddannede mig senere til journalist.

Jeg er gift med Jette og har fire voksne børn. Vi bor i Lundeborg mellem Nyborg og Svendborg, hvor jeg også har mit daglige virke som freelancejournalist for en række interesse- og hjælpeorganisationer. Samtidig leder jeg et medieakademi, hvor jeg rejser rundt og holder kommunikationskurser for kirker, foreninger og organisationer.

Kommunikationskarrieren startede dog et helt andet sted. Jeg blev uddannet som grafiker på Strange Reklamebureau i Svendborg i 1980 - inden der var noget, der hed computer og digitalkamera. I dag har jeg fod under eget bord som freelancejournalist, foredragsholder og underviser.

Religion og kultur optager mig rigtig meget. Jeg trækker jævnligt på min flerkulturelle opvækst, mine spændende møder med præster, imamer og sheiker i Østafrika og Mellemøsten, og mine studier i Bibelen, Koranen, Rig Veda, Upanishaderne, Baghavad Gita og forskning i skriftløse religioner.

mail@svendlobner.dk
+45 28 707 703
Danmark
svend.lobner
LinkedIn
Twitter
Facebook
Blog