Pilgrims International, Moldova

Vi vil gøre en forskel i Europas fattigste land

Moldova er et smukt land i Europas hjerte. Det er samtidig det fattigste og mærket af mange års dårlig økonmi, arbejdsløshed og korruption. I næsten 20 år har Pilgrims International arbejdet og tjent denne nation. Kirker er blevet plantet, der er blevet oprettet et Rehabcenter, et center for handicappede børn et suppekøkken og vi er nu ved at åbne et hjem for unge  udsatte kvinder. Dette hjem bliver åbnet i efteråret 2014. Vi har igen og igen set hvordan en lille indsats ofte kan have stor betydning og give mennesker håb til selv at forandre deres tilværelse. Vi tror på at samarbejde med lokale kirker og mennesker og støtte dem i at udvikler deres fulde potentiale og udfolde deres evner.  Klik dig igennem vores sider og lad dig inspirere.

Pilgrims International er grundlangt at Charlotte og Johannes Petersen. De har rejst i Ukraine og ;Moldova siden 1990. Vi er danskere og har boet i Moldova i snart 20 år. Vi har været missionærer i snart 35 år, og vi vokser fortsat i erkendelse og forståelse af, hvad det vil sige at tjene Gud, elske Ham og elske mennesker omkring os… Vi lever i tro og i afhængighed af Gud, og vi har oplevet Hans trofasthed og omsorg indtil i dag… Vi tror på en enkel livsstil, og vi har oplevet Guds velsignelse, når vi adlyder og lever efter Hans Ord..